Видове курсове за град Варна

Имаме удиволствието да ви представим най-новите ни курсове по рисуване на територията на град Варна!

  • PenichArt курсове по рисуване във Варна за ученици
  • PenichArt курсове по рисуване за студенти и работещи

Курсовете за ученици от 1ви до 4ти клас представляват интензивен курс по рисуване, който се провежда в галерията ни в гр. Варна. Предназначени са за всички от начинаещи до напреднали! Провеждат се по следния график на месечна база:
1. Веднъж седмично – 4 пъти месечно (60 лв)
2. Два пъти седмично – 8 пъти месечно (110 лв)
Включва:
✔Обучение от художничката Силва Пенева с над 35 години опит, над 600 нарисувани картин и портрети. Нейни картини има в колекции сред имена като Пикасо, Ван Гог, Дали, Рембранд, Матис, Дюрер и други.
✔Всички материали осигурени
✔Чай, вода и лека почерпка
✔Приятна обстановка *Продължителноста на едно занятие е 2 учебни часа (45 минути
)

Курсовете за ученици от 5ти до 8ми клас представляват интензивен курс по рисуване, който се провежда в галерията ни в гр. Варна. Предназначени са за всички от начинаещи до напреднали! Провеждат се по следния график на месечна база:
1. Веднъж седмично – 4 пъти месечно (80 лв)
2. Два пъти седмично – 8 пъти месечно (150 лв)
Включва:
✔Всички материали осигурени
✔Чай, вода и лека почерпка
*Продължителноста на едно занятие е 3 учебни часа (45 минути)

 

Курсовете за Студенти и работещи представляват интензивен курс по рисуване, който се провежда в галерията ни в гр. Варна. Предназначени са за всички от начинаещи до напреднали! 4 посещения на месец – 100 лв 8 посещения на месец – 180 лв
Включва:
✔Всички материали осигурени
✔Чай, вода, кафе и лека почерпка
*Продължителноста на едно занятие е 3 учебни часа (45 минути)
Курсовете са групови и индивидуални и са подходящи за всички желаещи да получават знания за основите на изкуството от изключителната художничка Силва Пенева. В рамките на няколко часа ще се потопите в дълбочината и красотата на изкуството, ще научите тайните на рисуването – техники, както и как се смесват цветовете.

За кого е подходящо обучението по рисуване от PenichArt

Ако наистина искате да разширите знанията и уменията си в рисуването, да го направите в спокойна и приятна обстановка – директно на място в ателието на художника и да Ви се обърне специално внимание – това е мястото! Камерни групи от няколко души, или индивидуални занимания, за да е по-ползотворна и приятна комуникацията, както и да се обърне индивидуално внимание на всеки един участник! Всичко е осигурено! Вие носете само Вашето творческо вдъхновение, желание и добро настроение 🙂 За добрата Ви работа сме осигурили квалифициран преподавател – Силва Пенева, който ще Ви води и насочва; платна, четки, бои, палитри, картини – образец. (Като на всяко занятие ще има индивидуална програма.) Работим с акрилни бои, защото с тях може да се постигне както маслен, така и акварелен ефект, не се отделят миризми при рисуването, съхнат много по-бързо от маслото така, че да можете веднага, без притеснения, след курса да отнесете произведението си у дома.

 

Ако искате да се научите да творите – да рисувате, в приятна и уютна обстановка, интересна компания, да се учите от най-добрите – художник с опит над 35 години и над 600 авторски картини и портрети – то Вашето място е при нас! За допълването на доброто настроение сме подсигурили, кафе, чай, вода и различни напитки и лакомоства. Заповядайте на интересни, интерактивни и занимателни курсове от PenichArt , където ще се учите, ще творите, ще се забавлявте и ще вземете собственото си произведение вкъщи (резултатът ще Ви впечатли!) 🙂 Приятното обучение ще е съпроводено с насоките на опитната художничка – педагог Силва Пенева (над 600+ авторски картини и портрети). Цената е нищо в сравнение с това, което ще получите 🙂 *Програмата е подходяща за всеки – от начинаещ до майстор :))) За доброто настроение сме осигурили много кафе и напитки, както и различни лакомства. Гаранция за удолветвореност: Очакваме Ви! Местата са ограничени. За записване и информация, можете да се свържете с нас на 0889 800 012 или на мейл: office@penichart.com Снимки от предни събития можете да видите в галерията по-долу.