Защо да купите картина?

Картината е прекрасно произведение на изкуството, което датира от незапомнени времена. Тя е своебразен начин на авторът да остане във времето, да съхрани своя уникален талант и да го подари на поколения наред. Картините в днешно време остават неоценени, както и техните уникални качества. Множество хора масово избират да закупят принтове или т.нар релефен принт, който прилича досущ на картина, но го притежават милиони хора по света – същият, като техният.

Защо истинска картина, а не принт?

Парадоксът е, че хората се стремят към уникалност, искат собствен стил и да изразяват себе си, но не го правят. Купувайки принт, та каквато и рамка да му слагат, то си остава принт – т.е няма никаква стойност (освен ако рамката не е позлатена, разбира се). С тази покупка, хората стават част от тази безлична маса, която има „картини“ с английското, френското или друго знаме, или пък цветя, които всеки от нас е виждал десетки пъти, дори хиляди пъти – в магазини, търговски вериги или пък закупилите ги хотели и ресторанти.

Разликата

Истинското произведение на изкуството е плод на вдъхновение и работа, както и на талант. Когато разглеждате картините, откривате тази специалната – Вашата, която е сякаш рисувана специално за Вас! Ако искате домът, хотелът, ресторантът Ви да бъдат уникални – купете си ИСТИНСКА картина.

  • Картината ще е уникална и ще е само и единствено Ваша в един единствен екземпляр.
  • Никой друг няма да притежава Вашата картина.
  • Истинската картина има ясен автор ( ако разгледате и другите му творби, ще можете да прецените дали е Ваш или не).
  • Няма слаб автор, или некадърен художник – ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Има различни художници с различно виждане за света и изразявайки го по техен си начин, това, че не Ви харесват, не означава, че са некадърни. Всички знаем как множество картини, които мнозина не харесват имат изключително високи цени и са признати от колекционери и оценители по цял свят.
  • Картината има истинска стойност, която е със 100% нарастващ характер.
  • Най-големите инвеститотори и пенсионни компании инвестират много големи суми в картини, защото цената им се увеличава.
  • Картините, на които е нарисуван истински град – гарантирано ще придобият по-висока цена в бъдещето, тъй като ще са съхранили настроението на времето си и ще останат във времето.