Условия

Условия на сайта – PenichART.com и поверителност

Ако използвате сайта се счита, че приемате условията за ползване и поверителност. Ако не приемате условията за ползване, моля не продължавайте с използването на PenichART.com

Поръчки и изпращане.

Картините се изпращат в рамките на деня на поръчката (между 09-18ч), и ще бъдат при Вас още на следващия ден. Всяка поръчана картина е с безплатна доставка до офис на Еконт, така Вашата поръчка е 100% сигурна! Можете да върнете картината, ако не Ви хареса след преглед без никакви разходи за Ваша сметка! Работим с най-голямата и сигурна куриерска фирма Еконт.

Какво получавам?

Получавате прекрасна и уникална картина, бързо сигурно и с безплатна доставка! Всяка картина е оригинал, и е подписана лично от авторката, което гарантира нейните автентичност, качество и уникалност!

Плащане

Заплащате картината, само след като сте я видели и харесали! Заплащането става с наложен платеж в офиса на куриера – в брой, с кредитна или дебитна карта (всички офиси на куриерите разполагат с устройства за карти).

Гаранция

Можем да Ви гарантираме, че ще останете доволни! Гаранцията за удовлетвореност е фактът, че нито една от многото поръчани и доставени картини НЕ Е била върната, т.е всеки клиент е останал доволен от поръчката си!

Мога ли да направя индивидуална поръчка на картина?

Можете да направите поръчка за изработка на картина по желание в различен размер, мотив, сюжет, рамка и други. Индивидуалните поръчки са по предварителна заявка и обикновено се изработват до 7 работни дни. За запитване, моля свържете се с нас.
Забранява се:
• Използването на каквото и да е съдържание от сайта в. т.ч снимков материал, съдържание, статии и други, БЕЗ ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ на PenichART.
• Злоупотреба с лични данни и използването на материали или език, който могат да накърнят и/или засегнат, някои от потребителите или администраторите на сайта.
• Не се разрешава промяната на материалите по никакъв начин, освен от администраторите на сайта. • Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби