Видове курсове и обучения по рисуване

Към момента предлагаме два вида обучения по рисуване и изобразително в град Варна. Нашите занятия се посещават от стотици ентусиасти, които обичат изкуството.

  • Penich ArtAcademy
  • Цветова Терапия

ArtAcademy е ускорен интензивен курс по рисуване, който се провежда в галерията ни в гр. Варна. Предназначен е за всеки – от начинаещи до напреднали! Събитието се провежда веднъж месечно и организира групи от максимум 6-ма души, които получават знания за основите на изкуството от изключителната художничка Силва Пенева. В рамките на 4-5 часа ще се потопите в дълбочината и красотата на изкуството, ще научите тайните на рисуването – техники, както и как се смесват цветовете.

За кого е подходящо обучението Penich ArtAcademy

Ако наистина искате да разширите знанията и уменията си в рисуването, да го направите в спокойна и приятна обстановка – директно на място в ателието на художника и да Ви се обърне специално внимание – това е мястото! Камерни групи от няколко души, за да е по-ползотворна и приятна комуникацията, както и да се обърне индивидуално внимание на всеки един участник! Всичко е осигурено! Вие носете само Вашето творческо вдъхновение, желание и добро настроение 🙂 За добрата Ви работа сме осигурили квалифициран преподавател – Силва Пенева, който ще Ви води и насочва; платна, четки, бои, палитри, картини – образец. (Като на всяко занятие ще се рисува на различна тематика.) Работим с акрилни бои, защото с тях може да се постигне както маслен, така и акварелен ефект, не се отделят миризми при рисуването, съхнат много по-бързо от маслото така, че да можете веднага, без притеснения, да отнесете картината у дома.

Продължителност на Академията по рисуване и изобразително изкуство

Продължителността на занятието е до шест часа, като са предвидени почивки. Така спокойно и старателно ще можете да завършите успешно картината си. Цената е изключително достъпна. Вижте календара със събития тук.

Цветова Терапия от PenichArt

Цветова терапия е ускорен курс по рисуване за начинаещи и напреднали. Провежда се ежедневно, за да могат всички желаещи да творят според тяхното свободно време. Курсът – обучение е всеки ден от 12 до 18 ч, като за това време са предвидени максимум 2 групи от 12 до 15ч и от 15 до 18 ч. В това време ще научите основите на изобразителното изкуство, смесването на цветове и нанасянето на бои върху платно. Курсът е особено подходящ за начинаещи и деца, ученици и студенти, които имат изявен афинитет към рисуването. Ако искате да се научите да творите – да рисувате, в приятна уютна обстановка, интересна компания, да се учите от най-добрите – художник с опит над 30 години и над 300 авторски картини и портрети – то Цветова терапия е за Вас! За допълването на доброто настроение сме подсигурили, кафе, чай, вода и различни напитки и лакомоства. Заповядайте на УСКОРЕНАТА програма „Цветова Терапия“ от Silva Penev ART Gallery , където ще се учите, ще творите, ще се забавлявте и ще вземете собственото си произведение вкъщи (резултатът ще Ви впечатли!) 🙂 Приятното обучение ще е съпроводено с насоките на опитната художничка – педагог Силва Пенева (над 300+ авторски картини и портрети). Цената е само 30 лв, и включва ВСИЧКО необходимо за пълноценно творчество, а и топли напитки и лакомства 🙂 *Програмата е подходяща за всеки – от начинаещ до майстор :))) За доброто настроение сме осигурили много кафе и напитки, както и различни лакомства. Гаранция за удолветвореност: Ако не останете доволни, Ви връщаме парите! Очакваме Ви! Местата са ограничени. За записване и информация, можете да се свържете с нас на 0889 800 012 или на мейл: office@penichart.com Снимки от предни събития можете да видите в галерията по-долу.