Кои сме ние?

PenichArt е нова галерия за картини с маслени бои с богат опит. Сайтът ни представя една от най-големите авторски галерии в страната! Картините ни с маслени бои са вдъхновени от различни житейски ситуации и гледки. Тук ще откриете разнообразни теми и сюжети изпълнени с цветове и красота. Нашите картини с маслени бои са плод на дългогодишен опит, старание и неуспорим талант. Тъй като вярваме, че изкуството е нещо изключително и прекрасно, всяка наша картина е абсолютно уникална, 100% ръчна изработка с маслени бои на платно. Ние сме онлайн галерия – сайт, който предлага на любителите на изкуството да разглеждат и закупят различни картини и други произведения на изкуството. Можете да видите къде се намира нашето ателие – галерия тук. Участваме ежегодно в културни и благотворителни събития, тъй като вярваме в доброто.
Картините ни са рисувани с маслени бои и са рамкирани с красиви и подходящи рамки. Те са отличен подарък за ново жилище, след ремонтни дейности, или ако просто сте решили да внесете повече настроение в дома или офиса си. С този подарък, Вие подарявате уникално изкуство, което не губи своята стойност през годините! Сред притежателите на наши картини и портрети са известни бизнесмени – собственици на корпорации и холдинги, политици и хора на изкуството, с висок интелектуален ранг. Част от нашите картини принадлежат на частни колекционери от различни крайща на света и се нареждат в колекциите им до имена като Пикасо, Дали, Ванг Гог, Моне, Матиз, Рембранд и дрИзберете уникален подарък за Вас, Вашия дом и Вашите близки тук. Изпълняваме поръчки по желание на клиента – портрети, репродукции, както заявки за хотели, ресторанти и други.
*По желание на клиента, картините могат да бъдат изпратени с друга рамка или без рамка. 

Екип

При всякакви въпроси относно картините, продуктите и услугите, предлагани от Penich Art, не се колебайте да се свържете с нас по телефон или e-mail! Нашият екип, ще Ви отговори в най-кратък срок.

 Силва Пенева - Художник, Варна - PenichArt Силва Пенева Художник
e-mail: office@penichart.com
Данаил Пенев - Варна, мениджър Данаил Пенев Мениджър
e-mail: manager@penichart.com
Георги Панев Мениджър продажби
e-mail: g.panev@penichart.com
Шавиер Петит - PenichArt gallery Шавиер Петит Мениджър маркетинг
e-mail: xavier@penichart.com

тел:
BG: 0876 26 25 66
0895262566

UK: + 44131 208 6682